De første til at introducere strålevarme i Danmark

Helge Frandsen A/S er et økonomisk velfunderet familieejet aktieselskab, stiftet i 1986.

Firmaet var det første til at introducere strålevarme til opvarmning af mellemstore og store bygninger med gas på det danske marked. Siden da har vi løst en lang række store og små opvarmningsopgaver og besidder i dag stor erfaring og ekspertviden indenfor industrivarme løst med strålevarme og luftvarme på gas og vand.

Udvidelse af aktiviteterne

I 1992 blev firmaets aktiviteter udvidet med udlejning af stillads, lifte og telthaller. Afdelingen for telthaller er solgt til OB Wiik i 2015, så vi i dag koncentrerer os om udlejning og montage af stilladser, inddækninger og overdækninger, samt udlejning af alle typer lifte.

Vore afdelinger

Hornsyld – hovedkontor og industrivarme

Hovedkontoret i Hornsyld mellem Horsens og Vejle omfatter salg, teknisk afdeling og lager for varme samt administration.

Stilladser, inddækninger, overdækninger og lifte

Stilladsafdelingen i Vejle tager sig af udlejning og montage af stilladser, inddækninger og overdækninger, samt udlejning af alle typer af lifte.

Vision & Værdier

Helge Frandsen A/S vil være Danmarks førende indenfor vores forretningsområder – industrivarme, stillads- og liftudlejning. Vi fastholder og udvikler vores position som markedets førende på disse områder ved at være de bedste på centrale områder.

Fem grundværdier Arbejdet med denne vision bygger på fem grundværdier, som er fundamentet for hele virksomheden – både i forhold til kunder og slutbrugere:

  • Professionalisme
  • Redelighed
  • Nytænkning
  • Kvalitetsbevidsthed
  • Engagement

Det betyder, at Helge Frandsen A/S behandler sine samarbejdspartnere og kunder ordentligt, overholder alle forskrifter og love, kommunikerer klart og utvetydigt, aktivt søger ”win-win-løsninger”, er engagerede og at vi holder vores aftaler.